Hirdetés

Assassin's Creed Unity - forradalom, ahogy te akarod (videó)

|

A Ubisoft egy hangulatos trailerben foglalta össze, milyen lehetőségeink is lesznek karakterünk testreszabására, és mit kell tennünk, hogy a lehető legjobban menjen a co-op.

Hirdetés

Ahogy az a Ubisoftnál lenni szokott, az Assassin's Creed Unity esetében is úgy ömlik ránk az infó, mintha dézsából öntenék. Egymást érik a jobbnál jobb gameplay videók és trailerek, így lassan mindenki Assassin's Creed lázban ég.

A legújabb videóból elsősorban a kooperatív játékmenetet és a karakterünk tesztreszabhatóságát ismerhetjük meg behatóan. Ezek azok a pontok, amelyek most minden eddiginél nagyobb figyelmet kapnak a sorozatban (lévén többé-kevésbé először jelentkeznek), így a Ubisoft fontosnak tartotta, hogy ezekkel mindenki tisztában legyen. Lehetőségünk lesz különböző specializációk irányába fejlődni, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban fekvő stílust, legyen az akár lopakodós, akár kivont karddal szaladgálós.

Mi dönthetjük majd el, hogy milyen páncélt és fegyvereket viselünk, és ahogy annak lennie kell, minden egyes darabnak lesznek előnyei és hátrányai is. Egy vastagabb páncélban strapabíróbbak vagyunk, a rajtunk csörgő fém viszont megnehezíti a lopakodást. Lesznek speciális képességek is, mint a gyógyítás vagy a csapattársak álcázása. A legjobb kooperatív osztag összeállításához érdemes olyan karakterekkel előállni, amelyek jól szinergizálnak egymással.

Ti megmaradtok a szokásos játékmenetnél, vagy kipróbáljátok az extrémebb megoldásokat is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)