Hirdetés

Assassin's Creed: Unity - már a harmadik patch készül

|

Továbbra is folyik a munka a forradalmi Párizs javítgatásán. A kérdés csak az, hogy nincs-e ehhez már túl késő.

Hirdetés

Nem elég az Assassin's Creed: Unityt javítani, ezt megfelelően is kell kommunikálni, és ezt pontosan tudja a Ubisoft is. Ennek megfelelően már azelőtt beszéltek róla, mik is a céljaik a harmadik javítással, mielőtt véglegesítették volna, mi is kap helyet a patch-ben.

Más kérdés, hogy ezek nem túl konkrét célok, és eléggé hasonlók maradtak az eddigiekhez is. Többek között a játékmenet olyan problémáit szeretnék orvosolni, mint amikor Arno fennakad különböző tárgyakon, a fedezékrendszert érintő hibák, vagy a kamerakezelés bugjai.

Emellett kikalapálnák az animációs hibákat is, akár a játékosok, akár az NPC-tömeg esetén, akikre egyébként is ráfér némi további munka. Emellett ígéretet kaptunk a co-op kapcsolatok javítására, ahogy a menükben található hibák kigyomlálására és a játék általános stabilitásának javítására.

 

Hogy pontosan milyen változások jönnek a harmadik patch-ben, azt még nem tudjuk,de a Ubisoft szeretné a lehető leghamarabb úgy kiadni a javítást úgy, hogy ezzel együtt a legtöbb fixet bele tudják zsúfolni.

Ti meddig várnátok a Unity beszerzésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)