Hirdetés

Több mint 3 millióan töltötték le az Assassin's Creed Unity-t

|

Sokan akarták megnézni, milyen a Notre Dame a játékban.

Hirdetés

A Notre Dame-i tűz után a Ubisoft ingyenessé tette az Assassin's Creed Unity-t, amiben megtehetjük azt, amit a valóságban már nem: meglátogathatjuk a sértetlen Notre-Dame székesegyházat. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint ezzel a lehetőséggel 3 millióan éltek. A Ubisoft egyébként már korábban bejelentette azt is, hogy 500 000 eurót fog adományozni a leégett torony felújítására, továbbá előfordulhat, hogy az építészek az újjáépítésnél a játékban található modellt fogják felhasználni a tervek megrajzolásához. Ki gondolta volna, hogy az 5 évvel ezelőtt kisebb botrányt kavart epizódnak ekkora haszna lesz egyszer...

A játékot a megjelenéskor a legtöbben furcsa hibái miatt kritizálták, de a bugokat azért azóta jócskán javították a fejlesztők, így aki kellemetlen élményei miatt félbehagyta a játékot, annak most érdemes lehet újra elővenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)