Hirdetés

Assassin's Creed Unity gépigény - erről pletykálnak, nem semmi

|

A NeoGAF tagjai rábukkantak a Ubisoft francia forradalmának gépigényére. Nem megerősített, de legalább izmos.

Hirdetés

Az Assassin’s Creed Unity egy next-gen motorral hajtva mutatja meg nekünk a Francia forradalom fűtötte Párizst. Az a látvány, amit eddig az előzetes videókban láthattunk komoly gépet igényel majd, és a NeoGAF által talált lehetséges gépigény sem cáfol rá erre.

A lista forrása az IntraGames, a Unity és sok más Ubisoft játék ottani kiadója. A kikerült anyagot egyébként már eltávolították, így a forrás lenyomozhatatlan, de azért a szemfüles fórumozók természetesen leírták, amit láttak. Ezek alapján nem piskóta vassal kell rendelkeznie annak, aki rendet akar tenni a forradalmi csatatereken.

Windows ® 7 SP1, Windows 8 / 8.1 ® (64-bit)
Intel Core® i5-2500K @ 3.3 GHz vagy AMD FX-8350 @ 4.0 GHz vagy jobb
6 GB RAM vagy több
NVIDIA GeForce® GTX 680 vagy AMD Radeon HD 7970, grafikus memória 2GB vagy több
Direct X 9.0c kompatibilis hangkártya
50 GB HDD vagy több

Ez az infó még nem hivatalos így természetesen lehet, hogy téves, de azok alapján, amit láttunk egyáltalán nem lepődnénk meg.

Az Assassin's Creed Unity kipróbálható lesz az MCM London Comic Conon október 24-től október 26-ig a Excel Centreben, ez lesz az első hivatalos találkozás a játékosok és a legújabb AC között, ezt talán még érdemes megvárni az előrendelés előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)