Hirdetés

GameStart Live - Assassin's Creed Unity livestream (felvételről)

|

Ma este tartottunk egy kis európai megjelenés előtti Assassin's Creed Unity livestreamet, amit most már felvételről nézhettek vissza.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unity megjelenésig még pár napot sajnos várnia kell mindenkinek, aki a pocsolya komiszabbik oldalára született, de ez nem azt jelenti, hogy ne nézhetnétek bele a Ubisoft legújabb játékába. 

Persze csak akkor, ha nem bánjátok a spoilereket, mert azok bizony már az első pillanattól kezdve lesznek. Igyekeztünk minél kevesebb fontos fordulatot ellőni, de elkerülhetetlen volt, hogy az Assassin's Creed Unity livestream alatt kiderüljön egy-két olyan meglepetés, amit a Ubisoft valami furcsa okból még nem lőtt le. 

Sirius, daev és EndreMan igyekeztek minél több dolgot megmutatni a játékból és válaszolgatni a kérdéseitekre is. Aki még úgy érezte, ennyi neki nem volt elég, Sirius csatornáján, este 20:30-tól folytatódott az adás.

Assassin's Creed Unity livestream felvételről

 

Az Assassin's Creed Unity megjelenés Európában november 14-én várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)