Hirdetés

Assassin's Creed: Unity - ez az első második világháborús AC (videó)

|

Az Assassin's Creed Unity alapvetően a francia forradalom idején játszódik, de a Ubisoft most egy hatalmas meglepetést leplezett le.

Hirdetés

Nevezhetnénk valójában spoilernek is, de nyilván a Ubisoftnak is jó oka volt arra, hogy az Assassin's Creed Unity egyik legérdekesebb újdonságát jóval a megjelenés előtt árulja el.

Ha nem lett volna elég egy történelmi és egy modern szálat követni, a kiadó belekevert egy köztes vonalat is. Valamilyen érdekes úton-módon Arno, a főszereplő hirtelen a második világháborúban találja magát, a nácik éppen ostromolják Párizst, ő pedig a körülötte található fegyverekkel lövi, akit tud. A Ubisoft korábban már megszellőztette ezt a lehetőséget egy kérdőívben, és úgy látszik ahelyett, hogy egy külön játékban térhetnénk vissza egy 150 évvel későbbi Párizsba, a Unityvel ezt is letudják. Íme az időugrás videón:

Na, ehhez mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)