Hirdetés

Assassin's Creed Unity - még a patch is csúszik

|

Ma kellett volna megérkezni a Unity negyedik nagy javításának, de a fejlesztők úgy döntöttek, inkább kalapálják még egy kicsit a dolgot, nehogy szó érje a ház elejét.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unity egy őrült versenyfutás a Ubisoft fejlesztői számára. A játékban bőven akadnak még kijavításra váró bugok, amelyeket jó lenne gyorsabban kijavítani, minthogy a játékosok újabbakat találnak, de ezt könnyebb mondani, mint megvalósítani.

A Ubisoft mára ígérte a játék immár negyedik javítását, amelyben rengeteg dologra kínáltak volna gyógyírt, a frissítést azonban elhalasztották, mert ahogy a Unity hivatalos oldalán írták: "várunk a frissítéssel addig, amíg minden beígért javítást meg tudunk valósítani". Valószínűleg jobban is teszik, mert ha már a patch-eket is csak a hype tartja majd életben, akkor komoly bajban leszünk mi játékosok.

Hogy pontosan mikor jelenik majd meg a frissítés, azt egyelőre nem tudni, de a fejlesztők szerint gyakorlatilag az összes ismert problémát kijavítják majd, így az ismeretlen eredetű fagyások és összeomlások mellett a mobilos társalkalmazás problémáit is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)