Hirdetés

Assassin's Creed Unity - mesélnek a színészek (videó)

|

Ma nem jelent meg új Assassin's Creed játék, de a Unityhez jött egy trailer, melyben a karakterekről tudhatunk meg egyet s mást, egyenesen az őket alakító színészek szájából.

Hirdetés

Azért milyen durva belegondolni, hogy egy triple-A videojáték elkészítéséhez manapság már nem elég grafikusokat, játékfejlesztőket, zenészeket és más iparági munkásokat toborozni, a tökéletességhez színészek is kellenek, akik azon túl, hogy hangjukat kölcsönzik nekik, életre is keltik a karaktereket. Csodálatos dolog ez.

Az Assassin's Creed Unityben természetesen minden fő karaktert egy-egy színész kelt életre. A ma érkezett videóban Dan Jeanotte (Arno Dorian), Catheine Bérubé (Élise de la Serre), Alex Ivanovici (Donatien Alphonse Francois de Sade, avagy de Sade márki), Brent Skagford (Napoleon Bonaparte) és Bruce Dinsmore (Maximilien de Robespierre) mesélnek az általuk alakított karakterekről, elsősorban arról, hogy hogyan kötődnek egymáshoz, milyen a természetük, és milyen szerepük lesz a játékban. Érdekes anyag, nézzétek meg.

Az Assassin's Creed Unity megjelenéséig kevesebb mint egy hónap van hátra, előreláthatólag addig már nem jön új AC. Viszont aznap, november 13-án legalább kettő. Talán kibírjuk ezt a kis időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)