Hirdetés

Assassin's Creed: Unity - négy patch után végre meggyógyul?

|

A fejlesztők szerint a nemsokára érkező negyedik javítás a megjelenéskor jelenlévő bugok legnagyobb része kijavításra kerül, de a munka még mindig nem ér véget.

Hirdetés

A Ubisoft Quebec már az Assassin's Creed: Vicotryn dolgozik, a montreali csapatnak azonban még mindig akad tennivalója a lassan egy hónapja megjelent Unityvel. A negyedik patch utánra azonban a megjelenés utáni erős kritikákat kiváltó hibák legtöbbje eltűnik. Legalábbis a fejlesztők ezt ígérrik egy friss blogposztban.

Elmondásuk szerint a frissítés készítésekor a framerate javítása mellet nagyon fontos volt, hogy a korábbi játékállások beöltésekor ne omoljon többet össze a játék. Emellett úgy vélik, sikerül majd felgyorsítani annak a rendszernek a működését, ami a korábbi AC-játékokban elért teljesítményünket ismeri fel, ahogy a mobilos társalkalmazás hibáit is valószínűleg sikerül majd kigyomlálni.

Röviden érintették a Season Pass-tulajdonosok kompenzációját is a problémás rajt miatt. Ezzel kapcsolatban azt írták, nemsokára kidolgoznak valamilyen rendszert, amin keresztül mindenki megkaphatja ingyen játékát, ez valószínűleg egy webes felület lesz majd. A játék pedig mindenkinek jár majd, aki a határidő előtt megvette a Unityhez kiadott Seaseon Passt, akkor is, ha még nem aktiválta a kódot.

A patch tartalmáról jövő héten bővebben is írnak majd, addig is megköszönték a játékosoknak a segítséget a hibák kijavításában, és bár azt remélik, a frissítés élesedése után nagyon kevés hibát észlelünk majd, arra kérnek, azokat továbbra is jelentsék majd a közösség tagjai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)