Hirdetés

Assassin's Creed Unity - nézz körül Párizsban

|

A Ubisoft fellőtt egy interaktív oldalt, amiből rengeteg érdekességet tudhatunk meg az Assassin's Creed Unity forradalmi Párizsáról.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unity megjelenés közeledtével a Ubisoft egyre rafináltabb módokat talál ki arra, hogy folyamatos beszédtéma lehessen a legendás sorozat legújabb része.

Már az is elég ötletes húzás volt, hogy az Assassin's Creed Unity Season Pass mellé egy különálló játékot csaptak hozzá, de vannak még hasonló marketingfogások a Ubisoft tarsolyában. Már csak a játéknak kell jónak lennie. Egyelőre biztató a helyzet, mert nemcsak a régóta áhított kooperatív mód került bele a Unitybe, de újra nagyobb hangsúly lesz a történelmi háttéren is.

A francia forradalom egy nagyon izgalmas - és brutális - időszak, aminek még ma is érezzük a hatását, és ami tökéletes alapja lehet egy Assassin's Creednek is. A Ubisoft most egy interaktív túrára visz minket ebbe a véres korba, amiből sok mindent megtudhatunk az Assassin's Creed Unity alapját képező időszakról és magáról a városról. Az oldal nagyon ötletes, egy Street View szerű virtuális kiránduláson vehetünk részt Párizsban, Andy Serkis kommentárjával súlyosbítva. Ide kattintva tudjátok megnézni a Project Widow-t.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)