Hirdetés

Assassin's Creed Unity - na ezért éri meg Nvidia kártyát venni (videó)

|

Képeken már láthattuk, hogy az Assassin's Creed Unity mennyivel lesz szebb, ha Nvidia kártya duruzsol a gépben, de most videón is rácsodálkozhatunk a különbségekre.

Hirdetés

Ahogyan a Watch Dogs esetében, úgy az Assassin's Creed Unity kapcsán is az Nvidiával lépett szövetségre a Ubisoft, ennek köszönhetően extra effektekre számíthat az, akinek valamilyen GeForce GTX videokártyája van. A különbségeket az alábbi videó mutatja be.

Bár az Assassin's Creed Unity mindenhogyan pofás lesz, azért az Nvidia-exkluzív optimalizáció eredménye szemmel látható. Olyan effektekről van szó, mint a HBAO+, a TXAA, a PCSS, a tesszelláció vagy a fejlettebb árnyékkezelés, de ez csak pár példa azokból a szakszavakból, amik mutatósabbá varázsolják a játékot és megemelik a gépigényt. Lesz Nvidia Shield támogatás is, ha esetleg valakinek ez fontos, de a lényeg úgyis az alábbi videóban mutatkozik meg:

Az Assassin's Creed Unity november 14-én jelenik meg PC-re és újgenerációs konzolokra, de az sem fog Assassin's Creed nélkül maradni, aki PlayStation 3 vagy Xbox 360 konzollal rendelkezik, elvégre ezen a napon jön az Assassin's Creed Rogue is (PC-re pedig majd valamikor 2015-ben).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)