Hirdetés

Assassin's Creed Unity - a mindent tudó trailer

|

Eddig egy barlangban éltél és azt sem tudod mi fán terem az Assassin's Creed Unity? Sebaj, a Ubisoft most mindent elmesél egyetlen videóval.

Hirdetés

Vészesen közeledik az Assassin's Creed Unity megjelenése, és ahogy azt megszokhattuk, a Ubisoft marketinggépezete óramű pontossággal ontja magából a teasereket, trailereket, gameplay videókat és egyéb nyalánkságokat.

A mai rohanó világban persze nem mindenkinek van ideje arra, hogy lépést tartson az őrületes Assassin's Creed Unity áradattal, de a Ubisoftnak hála nem kell infómorzsák után kutatnunk, hiszen megérkezett a Unity 101 trailer, amely összefoglal mindent, amit eddig megtudtunk a virtuális forradalomról.

A videóban nem csak a technológiai újításokról és újgenerációs lehetőségekről kapunk teljes képet, hanem (újra) megismerkedhetünk a karakter testreszabását érintő megoldásokkal és a kooperatív játékmóddal is. Megismerkedhetünk a sztori legfontosabb szereplőivel, de néhány képkocka erejéig a világháborús Párizsba is bekukkanthatunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)