Hirdetés

Assassin's Creed Unity - a Ubisoft belátta, hogy baj van

|

Az Assassin's Creed Unity PC-s változata elsősorban Radeon kártyák esetében rakoncátlankodik, de a Ubisoft és az AMD már dolgoznak a problémán.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unity indulása egyik platformon sem zökkenőmentes, de ha hihetünk a Ubisoftnak, akkor néhány napon belül mindenhol kijavítják majd a problémákat. Ez a glitchek és egyéb apróbb problémák esetén még hihetőnek is tűnik, de hogy a konzolos optimalizálatlansággal mihez kezdenek majd, az egyelőre kérdéses.

A PC-s játékosok is belefutottak rengeteg problémába, vannak azonban olyan hibák, amelyek kizárólag az AMD videokártyával rendelkezőknél jöttek elő. Az fps problémák, fagyások és más renderelési fájdalmak bizony nem túl szerencsések, különösen akkor, ha csak ezt az oldalt érintik. Persze azt tudjuk, hogy a Unity is a Ubisoft és az Nvidia szerelemgyereke, de ilyen akkor sem fordulhat elő.

 

"Tisztában vagyunk vele, hogy hogy az Assassin's Creed Unity PC-s változatának vannak problémái bizonyos AMD CPU és GPU konfigurációkkal. A játékosok nagy részénél ez nem jelentkezik, de az AMD-vel közösen mindent megteszünk, hogy orvosoljuk ezeket a problémákat." - mondta a Ubisoft közösségi menedzsere.

Nálatok jelentkeztek a problémák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)