Hirdetés

Assassin's Creed Unity - pozitív értékelésekkel lett elárasztva a játék a Steamen

|

A Ubisoft játékát is elérte a review bombing, ám a játékosok ezúttal nem lehúzás céljából ragadtak billentyűzetet.

Hirdetés

Nem új jelenség, hogy a feldühödött rajongók egy része negatív értékelésekkel kezd bombázni egy játékot, hogy így hívja fel a figyelmet az elégedetlenségére. Most azonban pont ennek az ellenkezője történt.

Hirdetés

Megjelenésekor elég rossz értékeléseket kapott Steamen az Assassin's Creed Unity, aztán amikor a Ubisoft orvosolta a játék hibáit, picit javult a helyzet. Nemrég a felhasználók ismét elkezdték véleményezni a játékot a Valve platformján, és rengeteg pozitív értékelést adtak a párizsi kalandnak. Nagy valószínűséggel annak is köze van a jelenséghez, hogy ingyenes lett a játék, és a rajongók talán így akarják meghálálni a kedves gesztust a Ubisoftnak.

Egyébként a Valve korábban már felvette a harcot a review bombinggal, de nem tudni, hogy a pozitív értékelések kapcsán is alkalmazza-e a korábbi módszerét.

Ti milyen értékelést adnátok most az Assassin's Creed Unitynek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)