Hirdetés

Assassin's Creed: Unity - Rob Zombie rövidfilmje nem udvariaskodik

|

Na ki csinált rövidfilmet az Assassin's Creed Unity-hez? Természetesen maga Rob Zombie.

Hirdetés

Az Assassin's Creed-et leginkább leginkább játéksorozatként ismerjük, de az utóbbi években egyre inkább beszélhetünk egy minden korlátot átlépő transmedia franchise-ról. Most mozgókép formájában találkozhatunk újra assassin barátainkkal, és míg korábban már érkeztek kifejezetten jó rövidfilmek a játékok története alapján, ehhez a legújabb alkotáshoz egyikük sem fogható. 

A Ubisoft a San Diego-i Comic Con-on jelentette be először, hogy Tony Moore (a Walking Dead egyik megalkotója) és Rob Zombie (akit az övével egyező nevű zenekaráról és kultikus horrofilmjeiről ismerhettek) saját rövidfilmet készítettek, amely elég sajátosan dolgozza fel az Assassin's Creed: Unity forradalmi hangulattól izzó világát. A korszak már amúgy is híres az égből potyogó fejek átlag feletti számáról, de az alkotóknak sikerült még ezt is tovább fokozni, és megfűszerezni Rob Zombie videóinak már megszokott horrorisztikus képi- és hangulatvilágával. Persze mást tőle nem is tudnánk elképzelni.

Nektek hogy tetszik? Várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)