Hirdetés

Assassin's Creed Unity - romantika, vér és co-op az új képeken

|

A Ubisoft kiadott pár új képet az Assassin's Creed Unityhez, amiken mindenki elmélázhat, aki már nem bírja a várakozást.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unity megjelenés ugyan csúszik egy kicsit, de a Ubisoft Montreal játéka elég biztatónak tűnik ahhoz, hogy megérje várni rá.

A Ubisoft pedig mindent elkövet, hogy egy pillanatra se feledkezzünk el a játékról, szinte minden nap érkezik valami újdonság az Assassin's Creed Unity vagy az Assassin's Creed Rogue kapcsán. A mostani képek nem árulnak el túl sok dolgot a játékról, viszont újra láthatjuk Elise-t, illetve vethetünk egy pillantást a Unity egyik legfontosabb új megoldásaként reklámozott kooperatív módra is.

A Ubi úgy igyekszik visszanyúlni a sorozat gyökereihez, hogy közben az összes alapvető mechanizmuson újít egy kicsit. Nagyon kíváncsiak vagyunk a végeredményre, de remélhetőleg hamarosan befut majd a tesztpéldány, hogy megnézhessük mit is sikerült kihozni belőle. Számotokra mi az, ami a legfontosabb egy Assassin's Creedben? 

Az Assassin's Creed Unity megjelenés november 13-án várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)