Hirdetés

Assassin's Creed Unity - ez nem is az igazi Párizs

|

A Ubisoft törekedett arra, hogy tökéletesen adják vissza a francia forradalom környezetét és hangulatát, de a figyelmeseknek feltűnhet, hogy nincs minden a helyén.

Hirdetés

Már csak napokra vagyunk minden idők (remélhetőleg) legjobb Assassin's Creed megjelenésétől, ennek megfelelően az elmúlt időszak bizony tömve volt Assassin's Creed Unity hírekkel, amelyben a játék csodáiról hallottunk. A Ubisoft most valami olyat is elmondott, ami nem biztos, hogy mindenkinek feltűnt volna.

Caroline Miousse, a Unity vezető pályatervezője egy interjúban mesélt arról, hogy hogyan is készült a játéknak otthont adó forradalmi Párizs. Talán nem gondolnánk, de szerzői jog védi a Notre Dame-ot, ezért a fejlesztők nem modellezhették le azt tökéletesen, hanem bizonyos módosításokat kellett végrehajtaniuk. Ezt próbálták nem nehézségként felfogni, hanem pozitívan álltak a dologhoz, és megpróbálták élvezni az alkotói szabadság adta lehetőségeket és valami olyat alkotni, amely tökéletesen visszaadja a hangulatot, de részleteiben mégis más.

Nem csak a szerzői jogok miatt kellett azonban eltérni a történelmi hűségtől. A katedrális tornya  a játék legmagasabb pontja, a 18. század végén azonban csak egy jóval alacsonyabb fa építmény volt a helyén. A fejlesztők nem akarták, hogy ez tegye tönkre az élményt, ezért a napjainkban is látható megoldás mellett maradtak. A város egyébként hatalmas, 1:1-es méretarányú.

Az Assassin's Creed Unity november 14-én jelenik meg. Ti előrendeltétek már, vagy vártok egy kicsit a vásárlással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)