Hirdetés

Assassin's Creed Unity - kiszivárgott gameplay és képek a játék elejéből

|

Egy nagyon rövid, de sokatmondó videó szivárgott ki az internetre. Valakinek megvan már a PS4-es verzió, és meg is osztja a világgal az abban látottakat. Spoiler akad, óvatosan kattintsatok!

Hirdetés

Szeretnénk felhívni a figyelmét mindenkinek, aki fél a spoilerektől, hogy most zárja be ezt a hírt, mert nem csak egy rövid videó, de rengeteg kép is akad az Assassin’s Creed Unity korai pillanataiból. Amennyiben magatok szeretnétek mindent felfedezni, akkor nincs itt semmi látnivaló.

Akik maradtak, azoknak itt egy alig egy perces videót láthatnak a játékból, feltehetőleg annak első fejezetéről. Természetesen túl sok magyarázatot nem kapunk a látottak mellé, így mindenkinek magának kell kitalálnia, hogy kiket látott, és mi is történt valójában.

Assassin's Creed Unity first minute by bdo6zz - Gameplay in Versailles - The game is already finished!!! from Robin Müller on Vimeo.

A videó feltűnése után egy nagy képgaléria is előkerült, amiben szintén az Assassin’s Creed Unity elejéből láthatunk pillanatokat, valamivel később, mint amikor a videó játszódik.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)