Hirdetés

Assassin's Creed Unity - ilyen lesz egy időutazós küldetés (videó)

|

Az már kiderült, hogy az Assassin's Creed Unityben lesz egy kis időutazós kaland, most pedig azt is megnézhetjük, hogy hogyan néz ki ez a gyakorlatban. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Az Assassin's Creed Unity kapcsán már szinte minden kiderült, köztük pár olyan dolog is, amit talán jobb lett volna, ha majd csak a játék közben tudunk meg.

Ilyen volt például, hogy az Assassin's Creed Unityben lesz valamiféle időutazós küldetésszál is, ami kiszakítva minket a francia forradalomból, átrepít majd a második világháború Párizsába vagy egy másik korszakba. Ez komoly meglepetés lehetett volna, ha csak játék közben derül ki, de most már csak inkább kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan is fog ez működni. És főleg, hogy miért, mert az időkapus dolgot azért el tudjuk képzelni.

Ha nem bánjátok a spoilereket, akkor most megnézhetitek az egyik ilyen időutazós küldetést mozgás közben is. Nem árt sietni, könnyen lehet, hogy törlik majd.

Az Assassin's Creed Unity megjelenés most pénteken várható, úgyhogy már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy minden kiderüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)