Hirdetés

Assassin's Creed: Unity - videón mutatják, hogy mitől újgenerációs

|

A Ubisoft következő játéka már egy ténylegesen next-gen élmény lesz, ami nem csak a látványban mutatkozik meg.

Hirdetés

Ma már az IGN előjött egy videóval, amiben feltűnt egy érdekesnek ígérkező hölgy karakter. Pár órával később befutott az új Assassin’s Creed: Unity videó, amiben ismét feltűnik a leányzó. Hogy ki ő azt továbbra sem tudjuk, de ő is része lesz annak a next-gen élménynek, amit a Ubisoft készül elénk rakni.

A fejlesztők új motorja rengeteg új lehetőséggel kecsegteti a játékosokat. A terep csodálatos részletességgel lett kialakítva, akár csak az NPC-k, akik sosem voltak ennél élethűbbek, és sosem volt még belőlük ennyi egy képernyőn. Az animációk simák, és tökéletesen egybefolynak és rengeteg új taktikai lehetőséggel bővítik orgyilkosunk fegyvertárát. Persze mindezt csak a trailerben hallhatjuk, de reménykedünk, hogy a Ubisoft tanult hibáiból és nem támaszt újra olyan elvárásokat, melyeknek nem képes maradéktalanul megfelelni.

Titeket mi érdekel legjobban az Assassin’s Creed: Unityvel kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)