Hirdetés

Assassin's Creed Unity - bónusz játék is jár az Xbox One mellé

|

Kiszivárgott az Assassin's Creed Unity konzolos csomagja, amelyben nem csak egy Xbox One, hanem egy extra meglepetés is helyet kapott.

Hirdetés

A konzolok körüli felhajtás egyre nagyobbra nőtt az Assassin's Creed Unity kapcsán, a Ubisoft pedig most rátett egy újabb lapáttal, amikor összedugták a fejüket a Microsofttal és megalkották az Assassin's Creed Unity Xbox One Bundle-t.

Az első csomag egy ausztrál viszonteladó honlapjára került ki, ahonnan sajnos nem tudták időben levenni, így a Microsoft kénytelen volt megerősíteni a csomagot. A csomag két változatban, Kinecttel és anélkül is megvásárolható lesz, a játékot pedig természetesen előre letölthetjük, hogy a megjelenés pillanatában már ne kelljen ezzel bajlódni.

Az olcsóbb, Kinect nélküli pakkban az Xbox One-kontroller-headset hardvercsomagon kívül egy egy hónapos Xbox Live Gold előfizetés, egy Assassin's Creed Unity letöltőkód és egy Assassin's Creed IV: Black Flag letöltőkód is található. A Kinecttel felszerelt, 100 dollárral drágább csomagba emellé egy Dance Central Spotlight letöltőkódot is rejtettek, hogy tánccal fejezhessük ki, mennyire is örülünk az új szerzeménynek. A csomagok november 4-én kerülnek a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)