Hirdetés

Assassin's Creed V - tudjuk, hogy hol nem játszódik

|

Megtudtuk, hogy az idén érkező Assassin's Creed V Jade Raymond kedvenc történelmi érájába vezet majd minket. Kitaláljátok, melyik az?

Hirdetés

Ha megvan, szóljatok nekünk is, mert mi sem tudjuk. A Ubisoft Toronto vezetője és az Assassin's Creed sorozat producere azt nem árulta el, hogy melyik a kedvenc történelmi korszaka, de annyit már tudunk, hogy a következő Assassin's Creed története abban fog játszódni. Azért súgott egy kicsit, hogy mire nem érdemes fogadni.

Először volt a keresztes háborúk időszakának Közel-Kelete, majd a reneszánsz Itália, később Amerika a forradalom idején, legutóbb pedig a Karib-térséget utazhattuk körbe a kalózok aranykorában. Az Assassin's Creed IV: Black Flag modernkori fejezeteiben barangolva találhattunk egy listát a lehetséges jövőbeli helyszínekről, melyen a feudális Japán is szerepelt. Persze ez egyből elindította a pletykálkodást, de Raymond ma megerősítette, hogy a szamuráj-asszasszinokra még várni kell. „Amikor egy franchise-t építünk, az egész univerzumra gondolunk és arra, hogy a meta-történetet hogyan vezessük végig, hogy több éven keresztül érdekes legyen mind játékokban, mind akár a TV-ben,” - mondta. „Ha nem tudjuk folytatni a sztorit, a Mátrix 2 videojátékos megfelelőjével végezzük, vagy valami olyannal, ami már soha nem lesz annyira zseniális.”

Ez persze nem azt jelenti, hogy Japánt teljesen elvethetjük, de ne számítsunk rá, hogy idén még csak egy „kósza programhiba” miatt is egy kapcsolódó memóriába dob minket az Animus. A kérdés adott: ti mit szeretnétek, hova vigyen minket az Abstergo?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)