Hirdetés

Élőben leplezi le az új Assassin's Creed témáját a Ubisoft

|

A kiadó érdekes módját választotta a várhatóan idén érkező Assassin's Creed bemutatásának. Valhalla lesz a név?

Hirdetés

Az Assassin's Creed Originst hamar, egy évvel később követte az Odyssey 2018-ban, de már akkor közölte a Ubisoft, hogy 2019-ben szünetet tart. Mivel a sorozat két legújabb része kiemelkedően jó lett, nem is bánjuk, hogy nem siették el a következőt, így legalább jó eséllyel választhatjuk majd ezt is idén ősszel az új konzoljaink mellé.

Hirdetés

Igazából már hónapok óta szivárognak mindenféle infók, de a Ubisoft most kész megerősíteni, hogy a vikingek korában játszódik-e a játék vagy sem. Ezt úgy leplezik le, hogy a kiadó Twitterén a főleg kamu borítóiról és artworkjeiről ismert, rettentő tehetséges BossLogic élőben rajzol meg egy képet. Közben a Ubisoft domainjeit kezelő cég, a Gandi.net bejegyezte az assassinscreedvalhalla.com webcímet, ami alapján okkal gondolhatjuk, hogy a játék az Assassin's Creed Valhalla a nevet fogja kapni.

Minden infóval jövünk, ahogy bármi kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)