Hirdetés

Íme az Assassin's Creed Valhalla stream négy percben

|

Az Assassin's Creed Valhalla címet és a nem túl meglepő vikinges témát leleplező Boss Logic alkotás most négy percre gyorsítva nézhető. Így még lenyűgözőbb a munkafolyamat.

Hirdetés

Tegnap mi is írtunk arról, hogy a Ubisoft az elképesztően menő artworkjeről híres Boss Logic elő közvetítésében leplezte le az új Assassin's Creed alcímét és témáját. Beigazolódott a régóta terjedő pletyka, hogy a vikingek korába kalauzol majd minket a következő epizód, azonban a rebesgetett Ragnarok helyett a Valhalla alcímet kapja. A kiadó most egy videón foglalja össze a tegnapi streamet. 

Hirdetés

Ha most elkezdenétek megnézni a tegnapi közvetítést a menő vikinges AC kép elkészültéről, akkor pont végeznétek, mire délután megérkezik az első Assassin's Creed Valhalla előzetes a játékhoz. Mindig érdekes, ha egy neves művész betekintést enged a kulisszák mögé, de valószínűleg kevesen tudunk végigülni egy 8 órás közvetítést, amiben valaki a Photoshoppal babrál. Most az egész folyamatot végignézhetitek ezen a pár perces timelapse-en, ha kíváncsiak vagytok, hogy hogyan született meg az első hivatalos Assassin's Creed Valhalla kép.

Délután 5-kor érkezik a játék előzetese is, melyről persze mi is azon nyomban beszámolunk majd, tehát mindenképp érdemes visszalátogatnotok akkor is. Addig is el lehet ütni az időt korábbi Assassin's Creed játékok GS tesztjeinek olvasgatásával, vagy akár meg is szavazhatjátok kedvenceteket nálunk.

Ti örültök, hogy hivatalossá vált a vikinges téma? Vagy milyen világot szerettetek volna inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)