Hirdetés

Bámulatos az Assassin's Creed Valhalla trailer

|

Miután egy teljes napig borzolta az idegeinket, végre megmutatta a Ubisoft az eddig féltve őrzött Assassin's Creed Valhalla cinematic trailert, amit természetesen nálunk magyar felirattal nézhettek meg.

Hirdetés

Sokéves múltra visszatekintő hagyomány, hogy mihelyst megejti a Ubisoft a soron következő Assassin's Creed leleplezését, azonnal találgatni kezdenek a rajongók, hogy vajon milyen irányba fordul legközelebb a széria, és ami még fontosabb, melyik történelmi korszakból merít ihletet. Egy ideig tartotta magát a pletyka, hogy az egyiptomi Origins, majd a görög Odyssey után római téma következik, de ezt hamar felváltotta pár bizonytalan eredetű szivárgás miatt a vikinges elmélet. Ha eddig voltak is kétségeink, tegnap mindet félresöpörte a kiadó egy pompás artworkkel, melynek elkészültét 4 percbe sűrítve is megnézhetitek már ahelyett, hogy végigülnétek a többórás folyamatot.

Hirdetés

A Valhalla bemutatkozása egyúttal szertefoszlatta a nindzsás Assassin's Creedről álmodozó játékosok reményeit is. Talán egyszer tényleg felkeresi a feudális Japánt is a sorozat, ám egyelőre Vörös Erik, Leif Erikson, Ragnar Lothbrok, Vasderekú Björn, Csonttalan Ivar atyafisága tart igényt a szabadidőnk tetemes hányadára. Az előzetesről nyilván nem hagytuk le a magyar feliratot sem. 

Kíváncsian várjuk, hogy melyik helyet tudja majd megszerezni magának az Assassin's Creed játékok rangsorában.

Hogy tetszik? Elégedettek vagytok a Ubisoft választásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)