Hirdetés

Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk 2077, Immortals Fenyx Rising - ezzel játszunk a hétvégén

|

Van pár tippünk, hogy mivel is érdemes elütni az időt, de természetesen nyitottak vagyunk a ti javaslataitokra is.

Hirdetés

Felesleges szépíteni, kis túlzással a teljes szerkesztőség belebolondult a Cyberpunk 2077-be, és ez arról árulkodik, hogy miközben hibát hibára halmozott, valamit azért mégiscsak jól csinált a CD Projekt Red.

Persze nem ez az egyetlen időtemető, amibe számolatlanul öljük az órákat: az Assassin's Creed Valhalla varázsa sem múlt el még nyomtalanul, és a Call of Duty: Black Ops Cold War multijára sem untunk még rá, ahogy szívesen térünk vissza újra meg újra a Call of Duty: Warzone-hoz is. Emellett pedig egyre többen fedezzük fel az Immortals Fenyx Rising szépségeit.

Hirdetés

mazur - Félve merem csak bevallani, de az elmúlt időszakban szinte csak a Cyberpunk 2077-tel játszottam, több, mint 100 órám van már a játékban (amit egyébként nehezen akarok elhinni, szerintem beleszámolja azt is, amikor V türelmesen ácsorogva várja Night City valamelyik sikátorában, hogy befejezzem az esti főzőcskézést). Jó eséllyel ez lesz a program a hétvégén is. 

HP - Paca folyamatosan a Warzone-ban lóg az igazi barátaival, így magányosan tolom a Black Ops Cold War multit, és egyre jobban tetszenek (főleg az új) pályák, bár a játékélmény és a gunplay nekem még mindig rosszabb, mint a Modern Warfare esetében. Vagy csak Patrik árulása keseríti meg a multis élményt, a többiek meg nem jönnek, mert mindenki mást tol. A Cyberpunkkal kivárok, nekem kell a next-gen élmény, addig marad a Valhalla végigjátszás.

Paca - Cyberpunk 2077 minden mennyiségben, már azon gondolkodom, hogy Stadián játsszam-e inkább Xbox helyett, mert akkor sunyiban letolhatnék egy-két melót laptopon, amíg a barátnőm főz/zuhanyzik. A bugok röhejesek, a játék erősen félkész és ezt folyamatosan érezteti, de a sztori és a mellékküldetések nagyok behúztak. Szünetekben amúgy Rebirth Island a Warzone-ban, nekem ez most a tökéletes battle royale élmény.

Szada - Pár kollégával azt tervezzük, hogy rászabadulunk a World War Z-re, és kipróbáljuk, hogy mitől döglik a zombilégy. Lesz, aki PC-ről nyomja és lesz, aki Xboxról (jelen), szóval érdekes kísérlet lesz, de a cross-play támogatásnak köszönhetően ez sem szabhat gátat a közös mókának.

Hunter - Nagyjából sikerült utolérnem magam a World of Warcraft mainemmel, aminek köszönhetően végre kinézhetek a Shadowlandsen kívüli univerzumra. A hétvége nagy részét valószínűleg felváltva fogom tölteni a Monster Hunter Rise demójával (ami ezen sorok pötyögése alatt töltődik lefelé a Nintendo Switchemre, teszem hozzá nem elég gyorsan) és a Persona 5 Royal NG+ mentésemmel. Még csak 200 óra van azon a save file-on, amit azért illene kikerekíteni egy szép 300-ra.

Gucs - Ha sikerül elszakadnom a WoW-tól a hétvégén, akkor lehet, hogy folytatom az Assassin's Creed Valhalla végigjátszását. Habár kedvelem a Ubisoft szériáját, illetve a vikinges téma is bejön, Eivor kalandjának még nem igazán sikerült úgy beszippantania, mint korábban például az Odyssey-nek. A főküldetések mellett is akadnak érdekesebb apróságok a játékban, de szerintem túl sok olyan, a korábbi részekből átvett elem van, amelyeket jobb lett volna lecserélni valami újra, esetleg alaposan átalakítani, vagy szimplán teljesen kihagyni.

Szabi - Hiába pakoltam már bele jó pár órát az Immortals: Fenyx Risingba, egyelőre még csak az első régióban barangolok ókori hősömmel, mivel annyira élvezem a különböző ügyességi és logikai feladatok megoldását. Nagyon tetszik, hogy a Ubisoft kicsit kimozdult a komfortzónájából, ugyanis a játékai közül utoljára az Assassin's Creed IV: Black Flag tudott ennyire beszippantani. Az egyszerű de jól működő mechanikák, a szórakoztató (bár néhol már kicsit kretén) humor és az ókori hangulat mind nagyon megfogtak, és valószínűleg egy darabig még nem eresztenek.

Iván - Azt hiszem, újoncként itt most csak az életemmel játszom. Na jó, elkezdtem pótolni a Controlt, de mivel nemrég ledaráltam a Netflix-féle GLOW-t is, aminek ugyebár elkaszálták a negyedik, egyben befejező évadát (úgy kezdtem neki, hogy ezt tudtam, amihez csak gratulálni tudok magamnak), ezért most túl nyomorúságos a hangulatom ahhoz, hogy pont a Remedy színes-szagos (értsd: sötét) játékával ápolgassam magam a hétvégén. Szóval inkább Switchen mosok még egy kis trutyit a Super Mario Sunshine-ban.

Kivi - Kezdetét vette az NBA 2K21 MyTeam legújabb szezonja, és végre remek offline tartalommal bővült a mód amellett, hogy a 2K folyamatosan pumpálja a legújabb lapokat. Eddig egy forintot se költöttem pakliknak álcázott loot boxokra, ez így is fog maradni. A sportnál maradva pedig a hétvégén kezdődik az NFL rájátszása, természetesen egyik meccsről sem fogok lemaradni.

Csirke - Szinte a Cyberpunk teljes térképét kipucoltam, már csak a fő küldetésszál befejezése van hátra. Nagyon sok téren érződnek a félkész/hiányos mechanikák, de maga a világ és főleg a történet teljesen berántott, nem is nagyon játszok a megjelenés óta mással. Azért megint eltervezem, hogy ledarálom a Gears 5 kiegészítőjét, de ez lehet, hogy csak terv marad. 

Chava - Önhibámon kívül megismertem a Valhalla befejezését, az összes létező variációt, ezért úgy döntöttem, addig jegelem Eivort (Norvégia erre épp alkalmas), amíg kellőképpen el nem halványul az emléke. Úgyhogy most épp a Peragus bányalétesítményt készülök elhagyni az Ebon Hawk fedélzetén Atton Rand és Kreia társaságában. A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy előkotortam a Star Wars: Kinghts of the Old Republic II - The Sith Lords példányomat.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)