Hirdetés

Assassin's Creed Valhalla, Demon's Souls és Twin Mirror - ezzel játszunk a hétvégén

|

Zöldborsóként tologatjuk a tányérunkon heverő játékokat, miközben már arra várunk, hogy behozzák végre a desszertet.

Hirdetés

Mi tagadás, bennünket is magával ragadott a hype, és még azok is izgatottan várják a Cyberpunk 2077 érkezését, akikhez köztudomásúlag nem áll túlzottan közel sem a téma, sem pedig a műfaj.

De ilyen az, amikor egy alkotás túlnő önmagán, és olyan elvárásokat támaszt magával szemben, amelyeknek megfelelni majdhogynem lehetetlen. Drukkolunk, hogy ne legyen csalódás a vége, addig is igyekszünk megosztani veletek, hogy mivel is telik a hétvége, amelyben még nincs ott velünk a Cyberpunk 2077. Legalább szép idő van, ez is valami.

Hirdetés

mazur - Demon's Souls, bár most inkább edzőként, mert feszülten figyelem, ahogy Andris fiam ismerkedik élete első Souls-játékával. Természetesen számtalan hasznos tanáccsal látom el közben - ha tetszik neki, ha nem.

HP - Még mindig az Assassin's Creed Valhallában múlatom az időt, de mivel az családi program jórészt nálunk, ezért kell valami más elfoglaltság is mellé néha. A Cold War multija közel sem mozgat annyira, mint a Modern Warfare-é, talán nem is olyan nagy baj, ha megy el megint 150 órám ilyesmire az életemből, de azért persze szépen, lassan pakolom ebbe is az energiát. Érdekes módon a Series X-re felpimpelt Forza Horizon 4 szippantott be megint, gyűjtögetem a kocsikat, csinálom a félbehagyott sztorikat és versenyeket, csodálom a tájakat, elképesztően élvezetes időtöltés, rekreációs gaming.

Paca - Annyira nehéz és minden szempontból megterhelő volt a november, hogy most igazából a Hot Pursuit Remastered esik a legjobban. Rettentő egyszerű, könnyen átlátható, csak menni kell, lökdösődni, nem meghalni; pont erre van most szükségem... mielőtt jön a Cyberpunk 2077.

Szada - Pörgetem a Remnant: From the Ashes előzményének beállított Chronos: Before the Ashes-t, ami eddig nagy csalódás és úgy kell erőszakkal rávennem magam, hogy folytassam a teszt kedvéért. Klassz lesz. 

Szabi - Akármennyire is próbáltam elkerülni, megint egy csomó játékot kezdtem el és hagytam félbe, de ez így nem mehet tovább. Úgyhogy most visszatértem a Metal Gear Solid V-höz és megpróbálok csak Big Boss történetére koncentrálni. Hamarosan úgyis jön  Cyberpunk 2077 és mindent lesöpör az asztalról.

Kivi - Néhány hét múlva kezdődik az NBA új szezonja, így persze újból megjött a kedvem az NBA 2K21-hez. A Cyberpunk megjelenéséig már úgysem tervezek történetalapú játékba belevágni, pár meccs tökéletes lesz kikapcsolódni.

Hunter - Szépen dolgozom az első Legendary tárgyaimon a WoW: Shadowlandsben. Végre eljutottam oda, hogy békésen tudok Mythic dungeonokat takarítani, már csak arra kellene rájönnöm, hogy mit csinálok rosszul Torghastban, mert a mage-emmel nem bírok feljebb jutni a második szintnél.

Chava - Szegény Twin Mirrornak rettenetesen nehéz dolga van most, hiszen úgy kellene lekötnie - miközben nem ez a játék a Dontnod koronagyémántja -, hogy közben a gondolataim minduntalan a Cyberpunk 2077 körül forognak. Húzom a strigulákat, vágom a centit, futtatom a visszaszámlálást...

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)