Hirdetés

Férfi és női főszereplője is lehet az Assassin's Creed Valhallának

|

Újfent mi választhatjuk ki, hogy milyen nemű karakterrel szeretnénk bejárni a vidéket.

Hirdetés

A 2018-as Assassin's Creed Odyssey-ben a játékos dönthette el, hogy spártai hőse férfi vagy nő legyen-e, és ez egy kifejezetten jó ötlet volt a Ubisoft részéről, mivel mindkét karakterrel jól működött a cselekmény. Most úgy tűnik, hogy az Assassin's Creed Valhalla kapcsán is a kezünkbe adják ezt a döntést, habár nem teljesen ugyanilyen módon.

Hirdetés

A sorozat legújabb részének ugyanis csak egyetlen főszereplője lesz, Eivor, aki viszont férfi és nő is lehet, tehát a fejlesztők ismét megengedik, hogy mi válasszuk ki a nemet. Sőt, még azt is mi dönthetjük el, hogy például milyen haja és harci tetoválásai legyenek karakterünknek, ami egészen jó újításnak tűnik.

A leírás alapján egyébként Eivor egy ádáz viking fosztogató, aki harcról és dicsőségről szóló meséken nőtt fel, és egy csapatnyi északi élén elhagyja Norvégiát a végtelen háborúk, valamint a fogyatkozó erőforrások miatt. Az úti cél pedig a sok jósággal kecsegtető Anglia, ahol viszont nem lesz könnyű dolguk harcosainknak, hiszen a helyiek érthető módon nem fogadják majd kicsattanó örömmel a hosszúhajóikkal fosztogató vikingeket.

Ti kipróbáljátok majd az Assassin's Creed Valhallát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)