Hirdetés

Ezért nem rejtegeti az Assassin's Creed Valhalla hőse a visszahúzható pengét

|

Az Assassin's Creed Valhalla kreatív direktora adott választ a purista rajongókat zavarba ejtő kérdésre.

Hirdetés

Bizonyára nektek is szemet szúrt az Assassin's Creed Valhalla beharangozó trailerében - nem csak az Eivorral küzdő páncélos alaknak -, hogy hogy a hosszúhajókon érkezett tengeri farkasok vezére nem rejtegette különösebben az alkarjára szerelt visszahúzható pengét.

Hirdetés

Ashraf Ismail creative director szerint a fegyver közszemlére tétele összefügg a viking kultúrával és az abban szocializálódott Eivor személyiségével.

"Amit mi csinálunk, az viking fantasy. Azt akartuk, hogy a játékos beleképzelhesse magát egy északi harcos szerepébe és teljes egészében megélhesse ezt a fantáziát az Assassin's Creed világának keretei között. Ezért aztán Eivor útja egy ponton keresztezi az aszaszinokét, bár ő nincs teljesen tisztában ennek jelentőségével, beéri azzal, hogy akadnak közös céljaik, és hajlandó velük együttműködni."

A Valhalla hőse tehát kívülállóként keveredik a széria 75 ezer évet felölelő központi konfliktusába, ám ettől függetlenül viszonylag hamar hozzájut az emblematikus fegyverhez. De hogy miért is nem használja a megszokott módon?

"Amikor Eivor felcsatolja a visszahúzható pengét, annyira lenyűgözőnek találja, hogy esze ágában sincs elrejteni ellenségei elől."

Ebből pedig logikusan következik a kérdés, hogy miként viszonyulhat vajon a Valhalla főszereplője a lopakodáshoz és az orgyilkossághoz. Remélhetőleg már a jövő héten kiderül, és nem kell addig várnunk, míg a tél folyamán megjelenik a játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, valamint Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)