Hirdetés

Elég lesz egy példány ahhoz, hogy akár két konzolon is pörgethessük az Assassin's Creed Valhallát

|

A Microsoft gépeit preferáló játékosok extrán jól járnak, ha megveszik majd a Ubisoft újdonságát.

Hirdetés

Számos platformon lesz elérhető megjelenésekor az Assassin's Creed Valhalla, amivel így még a Sony és a Microsoft újgenerációs gépein is játszhatunk majd. Sőt, a rajongók egy részének elég lesz csak egyszer megvenniük a játékot, ha időközben esetleg konzolt váltanának.

Hirdetés

A jelek szerint ugyanis a Valhalla támogatja a Smart Delivery funkciót, aminek köszönhetően elegendő egyetlen példányt vásárolnunk a játékból ahhoz, hogy Xbox One-on és Xbox Series X-en is futtatni tudjuk azt. Ez kifejezetten hasznos dolog lehet, hiszen valószínűleg elég sokan vannak azok, akik egy darabig még a Microsoft jelenlegi konzolján fogják pörgetni majd a vikinges kalandot, és ha esetleg gépet váltanak, akkor így legalább nem kell még egyszer megvenniük a játékot.

Ti meg fogjátok vásárolni az Assassin's Creed Valhallát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)