Hirdetés

Nem lesz megvásárolható a Steamen az Assassin's Creed Valhalla

|

Lehet, hogy csak ideiglenesen, de a játék elkerüli a Valve áruházát.

Hirdetés

Végre valahára hivatalosan is bemutatkozott az Assassin's Creed széria következő felvonása, ami a Valhalla alcímet viseli, és vikingek kapják benne a főszerepet. A kaland számos platformra meg fog jelenni elméletileg, ám nagyon úgy tűnik, hogy PC-n csak két boltból szerezhetjük majd be.

Hirdetés

A PC-s játékosok számára a Uplay mellett mindössze egyetlen másik áruházból, méghozzá az Epic Games Store-ból lesz megvásárolható az Assassin's Creed Valhalla, ami sajnos azt jelenti, hogy a játék elkerüli a Steamet a megjelenéskor. Nem igazán tudjuk, miért született meg ez a döntés, de valószínűleg az állhat a hátterében, hogy a Valve többet csippent le magának egy termék árából az egyes vásárlások után, ezért a Ubisoft inkább a kedvezőbb feltételeket biztosító Epic Games Store-t választotta.

Persze előfordulhat, hogy később megérkezik Steamre is a Valhalla, de nem kaptunk részleteket erre vonatkozóan. Ti melyik platformra veszitek meg majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)