Hirdetés

A Valhalla lehet az eddigi legnagyobb Assassin's Creed játék

|

Sokkal több stúdió dolgozott a vikinges Assassin's Creed kalandon, mint a méreteivel eddig csúcstartó Odyssey-n, így nem elképzelhetetlen, hogy újabb rekordnagyságú világot kapunk majd.

Hirdetés

A tegnap rendhagyó módon leleplezett Assassin's Creed Valhallára már lassan két éve várunk, és mind nagyon reménykedünk benne, hogy ez a hiátus olyan megújulást eredményez, mint amilyet annak idején az Origins előtti két éves kihagyás. Erre minden esélyünk meg is van, hiszen nem csak az idő állt a Ubisoft rendelkezésére, de minden eddiginél nagyobb fejlesztőcsapat is. 

Hirdetés

A stúdió most a Twitteren köszönte meg mindazok munkáját, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a mai napon bemutathassák az első képsorokat a játékból. Ebben a bejegyzésben az áll, hogy a Ubisoft Montréal mellett még 14 stúdió munkálkodott az Assassin's Creed Valhalla tető alá hozásán, ami elképesztően sok.

Összehasonlításképp: az eddigi legambiciózusabb, legnagyobb világgal rendelkező Assassin's Creed Odyssey esetében csak 6 stúdió segített be. Egyrészt egészen biztos, hogy a következő generációs konzolokra való fejlesztés hatalmas emberi erőforrásokat vett igénybe, de azért nem gondolnánk, hogy mind a 8 extra stúdió ezzel lett volna elfoglalva. 

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a Valhalla nagyobb lesz, mint a korábbi játékok, sőt mi igazából reménykedünk is benne, hogy a világ méretének növelése helyett, inkább változatosabb küldetések összerakására állították rá a rendelkezésre álló rengeteg fejlesztőt, ezt majd meglátjuk remélhetőleg minél hamarabb.

Amíg arra várakoztok, hogy a Ubisoft ma délután kiadja a legelső előzetest, olvassátok el szubjektív Assassin's Creed játékok toplistánkat, vagy szemezgessetek korábbi tesztjeinkből, és szavazzatok, hogy ti melyiket szerettétek a legjobban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)