Hirdetés

Természetesen több változatban lesz kapható az Assassin's Creed Valhalla

|

Menő relikviákat szerezhetnek be azok, akik nem érik be pusztán a játék egy példányával.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján egy elég brutális vikinges kalandra invitál majd bennünket az Assassin's Creed Valhalla, ami így kifejezetten izgalmas lehet jó néhány játékos számára. A játék bejelentése után szerencsére nem kellett sokat várni az első izgalmasabb részletekre sem, így például azt is megtudtuk, milyen kiadásokban lesz elérhető a Ubisoft újdonsága.

Hirdetés

Értelemszerűen az Assassin's Creed Valhalla sem csak egyetlen változatban lesz kapható, ami azt jelenti, hogy a rajongók ismét ütős extrákkal gazdagodhatnak, ha hajlandóak picit mélyebben a zsebükbe nyúlni. Sőt, a Ubisoft több különleges verzióval is készül. Az első ilyen a Gold Edition, ami magát a játékot, illetve a Season Passt tartalmazza.

Az Ultimate Editionben a játékon és a Season Passen túl megtalálható még az Ultimate Pack is, amiben rengeteg olyan apróságot találhatnak a játékosok, amelyekkel picit egyedibbé varázsolhatják majd a kalandjukat.

Nyilván nem marad el a gyűjtőknek szánt kiadás sem, és bizony elég stílusos extrákat csomagoltak a srácok a Collector's Edition mellé. Ha ezt választjuk, akkor természetesen megkapjuk a játékot, a Season Passt, az Ultimate Packet, továbbá a miénk lehet egy 30 cm-es alkotás, ami a női Eivort ábrázolja, és egy 5 cm-es szobor a karakter férfi változatáról. Emellett kapunk egy menő fémtokot, három litográfiát, játékzenéket, illetve még egy számozott, az eredetiséget igazoló tanúsítványt is. Mindez pedig egy egészen pofás dobozban érkezik.

Egyes üzletekben az előrendelők továbbá bezsebelhetik a The Way of the Berserker nevezetű extra küldetést is. Sőt, a legnagyobb rajongók két extra relikviát is megvásárolhatnak. Az egyik egy 25 cm-es, a férfi Eivort ábrázoló szobor.

A másik pedig egy 37 cm hosszúságú rejtett penge replika.

Ti melyik kiadásra fenitek a fogatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)