Hirdetés

Assault on Dark Athena - Aranylemezre került

|

A tegnapi multis jó hír után ,itt a következő örvendetes tény az Assault on Dark Athena kapcsán.

Hirdetés

Lehet kérem számolgatni a napokat. Az Atari büszkén jelenti, hogy legújabb üdvöskéjük, a  Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena aranylemezre került. A gyártósorokról először lekerült lemezeket sajna az amcsik kapják, náluk már április 7-én megjelenik a Dark Athena. Mi szegény európai népek még egészen április 24-ig csak görcsölhetünk, hiszen az Assault on Dark Athena az eddig látottak alapján igencsak ütős stuff lesz. Tegnap már beszámoltunk róla, hogy hála Vin Dieselnek, multiplayer is lesz a játékban, de ha ez nem lenne, akkor is mindenképpen érdekes alkotásra számíthatunk. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy aki megveszi az Assault on Dark Athena-t, az megkapja ajándékba, az első részt is - hátha anno kimaradt. Hát, várjuk ezerrel.Mivel új képet mostanában nem nagyon adtak ki, ezért belinkelek egy régebbi Assault on Dark Athena trailert, hátha valaki nem látta...

 

dark_athena_trailer_2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)