Hirdetés

Assault on Dark Athena demó az Xbox Live-on

|

Elérhető a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena demó, de egyelőre csak az Xbox 360 tulajok számára.

Hirdetés

Tudjuk jól, hogy Vin Diesel igazi tökös legény. Egyik kezével kaszkadőrmutatványokat mutat be Barcelona utcáin, másik kezével egyetlen hang nélkül elintézi a gyanútlan őröket, akik a Dark Athena fedélzetén kóborolnak. Hogy mindeközben a többi testrésze mit csinál, inkább ne feszegessük. Sokkal inkább izzítsuk be kedvenc Xboxunkat, és haladjuk fel a Live-ra, ahol már vár ránk a jóságosnak ígérkező Assault on Dark Athena demója. Az hozzávetőlegesen egy hónap múlva megjelenő játék demója remélhetőleg megérkezik a többi platformra is, de jelenleg meg kell elégedjünk az Xbox verzióval. Sebaj, akinek nincs otthon konzol, az átszaladhat valamelyik haverhoz például. Amennyiben haverral sem rendelkezünk, úgy nem marad más hátra, mint megnézni még egyszer a trailert, az is valami.

 

riddicktv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)