Hirdetés

Assault on Dark Athena - Márciusban demózik Riddick is

|

Márciusban esedékes a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena demonstrációs verziójának megjelenése.

Hirdetés

Régen találkoztunk utoljára Richard Riddick karakterével, a 2004-ben megjelent Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay óta türelmesen várjuk folytatását, melyet ímmel-ámmal az Assault on Dark Athena személyében köszönthetünk idén tavasszal. Decemberben Ian Stevens (Tigon Studios) elmondta, hogy a fejlesztés alatt álló játékot inkább nevezhetjük epizodikus kiegészítőnek, mint teljes értékű folytatásnak. Megkapjuk az Escape from Butcher Bay plasztikázott változatát, valamint izgalmas, új küldetéseket. A New York-ban megrendezett Comic Con kiállításon nyilvánosságra hozták az Assault on Dark Athena demóverziójának tervezett megjelenési keretét. Az alkotástért felelős PR menedzser március hónapját jelölte meg dátumként, sajnos ennél pontosabb időponttal nem szolgált. Arról sincsenek információink, hogy a felújított Butcher Bay tartalmakba vagy a Dark Athena úrhajójába vájhatjuk-e bele fogunkat.

riddck.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)