Hirdetés

Assault on Dark Athena - Nem csak egy remake

|

Az Atari jóvoltából Riddick visszatér, és nem csak egy egyszerű remake lesz az Assault on Dark Athena.

Hirdetés

Az egész projekt úgy indult, hogy az eredeti Chroniles of Riddick: Escape from Butcher's Bay fejlesztőinek beletörött a bicskája a "megkonzolosításba". A játék azonban túl jó volt ahhoz, hogy ne csinálják meg konzolokra, ezért aztán megszületett az Assault on Dark Athnea, ami gyakorlatilag a Butcher's Bay kicsit kibővített változata lett volna konzolokra. Ez volt bő 2 éve. Azóta síri csend. Most azonban megtört a jég, és kiderült, min mesterkedett az Atari ilyen sokáig. Az első és legfontosabb, hogy a játékban megtalálható lesz a Butcher's Bay felújított változata, mindamellett egy teljesen új fejezettel bővül Riddick története. Az új rész a zsoldosok által irányított Dark Athnea nevű űrhajón játszódik, ahol Riddick minden eddiginél látványosabb kalandokba keveredik. A sztori során még jobban megismerhetjük majd a Chronicles of Riddick darkos univerzumát, és az antihős Riddicket. A másik újdonság a multipalyeres móka, ami szintén beépítésre kerül, de erről egyelőre semmit nem árultak el, viszont jól hangzik. A megjelenés sajnos kicsit még odébb van, legkorábban jövő év tavaszán számíthatunk Riddick visszatérésére.

riddick.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)