Hirdetés

Assault on Dark Athena - Nem remake, hanem folytatás

|

A Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena tízórányi izgalommal várja kedves Riddick szimpatizánsait tavasszal.

Hirdetés

Eddig is tudni lehetett, hogy a Starbreeze boszorkánykonyhájában fortyogó Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena a 2004-ben napvilágot látott Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay felújított változata lesz némi újdonság erejével ható tartalommal megfűszerezve. Előzetes várakozásaink beigazolódtak, azonban az Atari megkeverte kártyáit és kissé felborította szürkeállományukban elraktározott információinkat. Az említett újdonság erejével berobbanó tartalmakról végre lehullt a lepel, összesen tízórányi játékidővel kecsegtető egyjátékos hadjáratot fecskendeztek az Assault on Dark Athena testébe. A Joystiq és a Big Download értesülései szerint a tavasszal megjelenő játék a négy évvel ezelőtt megjelent előd folytatása. Nos, miért akasztott nyakunkba félnapos elfoglaltságot az Atari - Starbreeze duó? A válasz meglehetősen egyszerű, miután szegény Riddick bácsitól megszabadult korábbi kiadója (ex-Sierra) az Atari felkarolta és beépítette üzleti modelljébe, így kilenc hónapnyi munkaidővel gazdagodtak a Starbreeze munkatársai, melyet illedelmesen kihasználtak. Az új hadjárat mellett végigtolhatjuk a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay tuningolt változatát. A mellékelt videó még meleg. Végre beindult az Atari!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)