Hirdetés

Assetto Corsa - akciós a száguldás

|

A Kunos Simulaziony next-gen szimulátora olcsóbban szerezhető be a hétvégén. Még van pár órátok.

Hirdetés

Az Assetto Corsa bétáját még tavaly novemberben kaptuk kézhez a Steam korai hozzáférés szekciójában, azóta is komoly népszerűségnek örvend.

Ez az egyik első szimulátor, ami már DX11-es grafikai minőséggel dolgozik, és ehhez a fizikai modellezés magas színvonala is társul, nem véletlenül szerepelt folyamatosan előkelő helyeken a Steam eladási toplistáin.

A játék jelenleg még nem tartalmazza a teljes autó- és pályakínálatot, emellett az elérhető játékmódok listája sem teljes. Az új tartalmakat várhatóan 2 hetes ciklusokban kapjuk majd, a végleges verzió pedig még az év első felében várható.

Az elsősorban európai márkákat felvonultató Assetto Corsa készítői most a Chevrolet csapatával is megállapodtak, így a legújabb Corvett modellekkel is száguldozhatunk majd, a C7 Stingray 2014-es verziója például ingyenesen lesz elérhető. Emellett a szeptemberben megjelenő Dream Pack csomagban 9 további izomautót is üdvözölhetünk majd.

Pályák terén sem szenvedünk majd hiányt, a fejlesztőknek köszönhetően a legendás Nordschleife betonján is koptathatjuk majd a guminkat.

Az új lézerese szkennelési technológiának köszönhetően a Nürburgingi pálya teljesen hiteles virtuális másán próbálhatunk majd szerencsét olyan vérbeli pályaautóval például, mint a Lotus Exos T125, így a Forma 1 szerelmesei sem unatkoznak majd az Assetto Corsa-ban.

Mindez most 33%-os kedvezménnyel, 23,29 euróért, azaz nagyjából 7300 forintért szerezhető be a Steam-en hétfő délelőtt 10 óráig. Ja, és ez a csoda is helyet kapott a játékban:

A többjátékos opciót a hónap végére ígérték, addig is a játék hazai csoportjában lehet gyülekezni, hogy együtt is élvezhessük majd a száguldás szenvedélyét.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)