Hirdetés

Assetto Corsa Competizione - közel a teljes változat megjelenése

|

A korai hozzáféréssel tavaly szeptember óta elérhető játék 1.0-s verziójára két hónapot sem kell már várnunk.

Hirdetés

A KUNOS Simulazioni az Assetto Corsa befejezése után viszonylag hamar nekilátott a folytatásnak, és ezúttal is a közönség segítségével dolgozott.

Hirdetés

Az Assetto Corsa Competizione 1.0-s változata május 29-én jelenik meg, ezzel a játék elhagyja a korai hozzáféréses szakaszát. A csapat nagyon büszke a szimuláció minőségére, és arra is, hogy az SRO segítségével elindította az SRO E-Sport GT Series bajnokságot, a Pirelli és az AK Informatica támogatásával. A játék a Blancpain GT Series hivatalos játéka is egyben.

A Competizione teljes változatában egyjátékos és többjátékos módok, bajnokság és karrier is helyet kap, realisztikus időjárási körülményekre számíthatunk, a LaserScan technológiának köszönhetően a lehető legnagyobb pontossággal modellezték le a pályákat, és a hangok esetében is igyekeztek a legtöbbet nyújtani. Főleg azoknak ajánlott, akik hardcore élményre vágynak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)