Hirdetés

Assetto Corsa Competizione - elérhető a félkész változat

|

Korai hozzáféréssel már játszható a Kunos Simulazioni új játéka.

Hirdetés

A 2014-ben megjelent Assetto Corsa sikere után nem sokkal nekilátott a folytatás elkészítésének a csapat. Még nincs kész, de már közel a vége.

Hirdetés

A teljes változat február környékén jelenhet meg, viszont addig is játszhatunk az early access-essel, ami havonta bővül új tartalmakkal, pályákkal, autókkal. Most a 40 százalékát adták ki, a maradék 60-at kapjuk meg februárig. Ezt követően, 2019 nyarán egy ingyenes frissítéssel bekerül a Blancpain GT Series Championship aktuális, 2019-es évada. Az Assetto Corsa Competizione most még 24,99 euróért vásárolható meg, de minél közelebb a megjelenés, annál feljebb megy majd az ára. Természetesen aki most megveszi, annak nem kell többet fizetnie. 

Szerettétek az első játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)