Hirdetés

Assetto Corsa - késik egy kicsit konzolra

|

Az Assetto Corsa áprilisi konzolos megjelenése nem fog összejönni, viszont nem kell sokkal többet várni rá.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint úgy volt, hogy április 22-én megjelenik az Assetto Corsa PlayStation 4-re és Xbox One-ra, viszont mint azt a kiadó ma bejelentette, változtatni kényszerültek a megjelenési dátumon.

Az indoklás a szokásos, szeretnék a lehető legtökéletesebbre csiszolni mind a látványt, mind a pályák kialakítását és az irányítást. Ennek következtében a játékot Európában június 3-ától, míg az Egyesült Államokban június 7-étől tudjuk majd megvásárolni.

A Kunos Simulazioni nemrég megerősítette, hogy a PlayStation 4-es változat esetében 1080p-s felbontást céloznak meg, viszont az Xbox One-nál hiába próbálkoztak, a 900p volt a maximum, amit 60 fps mellett össze tudtak hozni. Ez viszont minimális különbség, úgyhogy abszolút megbocsátható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)