Hirdetés

Assetto Corsa megjelenés - konzolokra tovább késik

|

Az 505 Games kellemetlen hírekkel szolgált azok számára, akik már nagyon várták az Assetto Corsát konzolokra, ugyanis a júniusi megjelenés nem fog összejönni.

Hirdetés

Az Assetto Corsa PC-s változatával kifejezetten elégedettek voltunk, hiszen végre kaptunk egy olyan autóversenyt, amiben alaposan be kell gyakorolni a kanyarokat és féktávokat ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Azok a játékosok viszont, akik PlayStation 4-re és Xbox One-ra szerették volna beszerezni a versenyszimulátort, azóta is csak várnak a lehetőségre.

Az eredeti tervek szerint április 22-én jelent volna meg az Assetto Corsa az említett platformokra, viszont februárban a kiadásért felelős 505 Games bejelentette, hogy csak június harmadikán számolhatunk a címmel.

A PS4-es és Xbox One-os versenyjáték most újabb csúszást kénytelen elszenvedni, ugyanis a kiadó megerősítette, hogy Európában csak augusztus 27-én, az Egyesült Államokban pedig augusztus 30-án mutatkozhat be. 

Az Assetto Corsa mindkét konzolon 60 fps-sel fut majd ha egyszer végre megérkezik, viszont míg PlayStation 4-en hozza az 1080p-t, addig Xbox One-on a 900p-s felbontást lőtték be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)