Hirdetés

Assetto Corsa megjelenés - konzolokon vajon sikeres lesz?

|

Az utóbbi pár év egyik legjobb PC-s versenyjátéka volt az Assetto Corsa, ami még idén konzolokra jön. Megvan a megjelenési dátum, és azt is tudjuk, melyik autó kerül a borítóra.

Hirdetés

A Kunos Simulazioni szakértők és a közösség bevonásával készítette el az Assetto Corsa PC-s változatát, mely 2014 végén jelent meg PC-re. Eleinte úgy tűnt, kimondottan a szimulátorkedvelőknek készül, de miután megjelent, sokan nem találták elég szimulátorosnak.

Ettől függetlenül volt annyira sikeres, hogy egy kiadó lásson fantáziát egy konzolos változatban. A 505 Games felügyelete alatt készül a játék PlayStation 4-es és Xbox One-os változata, melyek egyaránt 60 fps-sel futnak majd, viszont míg előbbi 1080p-s, utóbbi 900p-s felbontás mellett. A fejlesztőcsapat nem akar versenybe szállni a platformok exkluzívjaival, épphogy az a céljuk, hogy másféle vezetési élményt ajánljanak. A konzolos kiadás állítólag minimálisan tér el a PC-stől, a felhasználói felületet átalakították, de a kezelés például ugyanaz maradt (nyilván kontrollerhez igazítva). A csomagban szerepel mindhárom eddig megjelent DLC, a továbbiakban pedig egyszerre kapnak frissítést a konzolosok és a PC-sek.

Mint a fenti videóból is kiderül, az Assetto Corsa PS4-es és Xbox One-os megjelenési dátuma április 22., a borítóról pedig majd a Ferrari FXX-K néz vissza ránk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)