Hirdetés

Assetto Corsa - next-gen autós szimulátor PC-re

|

A Steam Early Access programjának keretein belül már róhatjátok a tesztköröket egy szemrevaló indie cím keretében.

Hirdetés

Az Assetto Corsa egy igazi next-gen verseny szimulátor, amit az indie Kunos Simulazioni készített. Az ő céljuk ezzel a játékkal nem kevesebb, mint hogy olyan élethű autós játékot készítsenek, amilyet előttük még senki más.

Hogy sikerült-e azt még nem tudjuk, azt viszont igen, hogy az Assetto Corsa elképesztően jól néz ki. Ha valamit, hát a next-gen látványt sikerült elérni, a probléma már csak a tartalom. Egyelőre nincs túl sok sem aszfaltcsíkból, sem autóból. Online mód sincs, viszont ezt most nézzük el, tekintve, hogy a cím egyelőre csak a Steam Earyl Access programján belül érhető el. Később természetesen lesz több autó, pálya és többjátékos mókázás is - ígérik a fejlesztők.

Azt is fontos megjegyezni, hogy az Assetto Corsa ára jelenleg 35 euró. Ha csak a tényleges megjelenés után ruháznátok be rá, akkor mélyebben a zsebetekbe kell nyúlnotok, addigra ugyanis 22%-kal drágább lesz az ígéretes verseny-szimulátor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)