Hirdetés

Assetto Corsa - minden idők egyik legjobb szimulátora konzolra költözik

|

Eddig csak a PC-s játékosok élvezhették az Assetto Corsa által nyújtott fantasztikus vezetési élményt, hamarosan azonban a PS4 és Xbox One tulajok is beszállhatnak a buliba.

Hirdetés

Ahogy arról tesztünkben is olvashattatok, imádtuk az Assetto Corsát, és bizony nem voltunk vele egyedül. A rengeteg arcade versenyjáték közt jött, látott és győzött a Kunos Simulazioni szimulátora, amely 2013-ban debütált a Steam Early Access programjában, egy évvel később pedig a végleges változat is megjelent.

A fejlesztőcsapat most a 505 Games segítségével konzolra is átülteti a szinte tökéletes szimulációs élményt, ami az analóg irányítás miatt már egy gamepaddal is kifejezetten jól muzsikál majd. Persze itt is kormánnyal lesz majd az igazi a dolog, de a hardcore szimulátor-rajongóknál ez már szériatartozéknak számít.

Pontos megjelenési dátumunk egyelőre nincs, annyi azonban már biztosnak tűnik, hogy az Assetto Corsa 2016-ban debütálhat PlayStation 4 és Xbox One platformokon. a konzolos változat természetesen nemcsak az alap pályákat, hanem a nemrég bekerült Nürburgringet is tartalmazza majd.

Ti kipróbáljátok majd a konzolos változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)