Hirdetés

Felújított változatot kap az Asterix and Obelix XXL 2, és érkezik a folytatás is

|

Modernebb köntösben tér vissza a klasszikus játék, ráadásul jövőre még egy vadonatúj részt is kapunk.

Hirdetés

Talán még emlékeztek a 2005-ben PC-re és PlayStation 2-re megjelent Asterix and Obelix XXL 2-re, ami egész szórakoztató alkotás volt. Nemrég pedig kiderült, hogy a két gall hős még idén visszatér, és nem ez az egyetlen jó hír.

Hirdetés

A Microids a Twitteren jelentette be, hogy remastered változatot kap az Asterix and Obelix XXL 2, ami a tervek szerint idén ősszel, egészen pontosan november 29-én jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Ráadásul már egy screenshot is érkezett a játékból, ezt alább láthatjátok.

Ez pedig nem minden, ugyanis a srácok azt is bejelentették, hogy 2019-ben érkezik az Asterix and Obelix XXL 3, amiről egyelőre annyit tudni, hogy egy, a képregények világához hű kaland lesz.

Ti játszottatok anno az eredetivel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)