Hirdetés

Astral Chain - még egy utolsó trailert kapott megjelenés előtt

|

A játékmenetből, a harcrendszerből és a sztoriból is láthattunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Az Astral Chain megjelenéséig már csak pár nap van hátra, a fejlesztők pedig egy utolsó előzetessel próbálják egy kicsit fokozni a várakozást. A Platinum Games játékairól tudhatjuk, hogy elképesztően látványos harcokkal szeretik sokkolni a nagyérdeműt, itt azonban nem kizárólag a kaszaboláson lesz a hangsúly.

Hirdetés

A trailerből megtudhatjuk, hogy egy különleges rendfenntartó egység, a Neuron rendőreiként kell felvegyük a harcot egy lázadó hölggyel, aki különböző, nem túl békés lényeknek parancsol, és próbálja meg a segítségükkel átvenni a hatalmat a város fölött. A küzdelmekben segítségünkre lesznek a Legionök, amik élő fegyverként szolgáló szárnyas lények, nekik köszönhetően még látványosabb harcokba vonulhatunk majd. Az őrült csatákat egyébként már most borítékolni lehet hiszen a játékon dolgozik a Takasiha Taura, a NieR: Automata dizájnere és Hideki Kamiya a Bayonetta játékok írója és rendezője. A rendkívül látványos előzetest itt nézhetitek meg:

Az Astral Chain augusztus 30-án jelenik meg Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)