Hirdetés

Astral Chain - a 9 perces játékmenet a harc alapjairól mesél

|

Aki még nem teljesen érti, hogy mit várhat a Platinum Games új csodájától, az pörgesse végig ezt a súlyosabb bemutatót.

Hirdetés

Az Astral Chain lesz a Nier: Automata és a Bayonetta stúdiójának következő játéka. A Platinum Games minden korábbi tapasztalatát kamatoztatja ebben a Switch exkluzív címben, ahol egy partnerünk oldalán kell megmentenünk a világot.

Hirdetés

A videó egy rövid sztori bemutatóval kezd, aztán kezdődik a harcrendszer eligazítás. Végignézhetjük a közelharci, távolsági és idézhető fegyverek működését és használatát. Az idézhető Legion inkább elterelésre lesz jó, mint harcra, de ettől még menő, és amíg rá figyelnek az ellenfelek, addig mi tudunk gyógyulni. Rengeteg egyéb technikát fogunk majd megtanulni játék közben, mint például a páros támadásokat, melyek iszonyatos sebzést tudnak leosztani az ellenfelekre.

Az Astral Chain megjelenése augusztus 31-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)