Hirdetés

Bemutatkozott a Platinum Games új dögös akciójátéka, az Astral Chain

|

Egy nagyon látványos, nagyon pörgős, nagyon sci-fi Switch exkluzív címet kapunk még idén nyáron.

Hirdetés

A Platinum Games a tegnap esti Nintendo Directen bebizonyította, hogy van még élet a Bayonetta után is. Az Astral Chainben ugyan nincsenek szexi istennők, de ettől még nem néz ki kevésbé őrült cuccnak.

Hirdetés

A sztori szerint a két főhősünk egy különleges rendőrségi egység tagjai, egyúttal egy multikulturális, jövőbeli város őrei. A karakterek élő fegyvereket használnak (ezek a Legion nevet kapták), melyek a szükséges formává alakulva segítenek leküzdeni a világot fenyegető hatalmas szörnyeket. Ez bizony eléggé sablon anime hangulatú körítés, és egy kis God Eater ízt is érzünk benne, de ettől nem lesz kevésbé menő az Astral Chain.

A Nintendo meglehetősen szűkmarkú volt a részletek kapcsán, de az tuti, hogy pörgős akciót fogunk kapni. A játék 2019. augusztus 30-án érkezik Nintendo Swithcre. Közben egyébként a Platinum megerősítette, hogy még mindig nagyban dolgoznak a Bayonetta harmadik részén, így azt sem kell félteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)